Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simning
 
Anmäl er till sommarperioden vecka 19-25
Under vecka 19-25 finns möjlighet att träna en kortare period.
Avgift: 995.- + 200:-/år medlemsavgift


Teknikskola
Teknikskolan i Södertälje Simsällskap är uppdelad i 3 st nivåer.


Teknikskolan är nästa steg i verksamheten efter att ha avslutat simskolan och blivit simkunnig. Det är nu finslipning av tekniken kommer in och man ökar på sim-orken för att klara av längre sträckor i bassängen.

Efter Teknikskola Guld har man möjlighet att träna vidare och utveckla sin tekniska förmåga. Från det år man fyller 13 år flyttas deltagaren upp till ungdomsverksamheten.

Under sin tid i teknikskolan kan man bli uttagen till tävlingsverksamheten och Simiadengrupperna.
Prata med din tränare vid intresse.


Tider

Teknik Brons: mån/ons eller tis/tor 18-19

Teknik Silver: mån/ons eller Tis/Tor 19-20

Teknik Guld: mån/ons eller Tis/Tor 16-17Teknik Brons

Målsättning med nivån: Utveckla tekniken i de fyra simsätten så att simningen blir mer effektiv. Grundläggande rörlighet och stabilitetsövningar på land. Grundläggande tävlingskunskaper och testa på att tävla i den egna föreningen.
Förkunskaper: Simkunnig enligt den nordiska definitionen; falla i vattnet, ta sig upp till ytan och simmar 200 m i sträck på djupt vatten varav 50 m i ryggläge. Grunderna i alla fyra simsätt. (Att ha gått gruppen Hajen är en fördel).

Simmärken för nivån: Bronsplakett

Så skall träningen bedrivas: Genom att blanda alla fyra simsätten och genom kortare delmål klara av allt längre sträckor.

Termin: v 3-17+ v19-25 och 36-50. 

Kostnad: 1990:- i kursavgift + 200:-/år i medlemskap

Anmälan: Plats i teknikskolan får alla medlemmar som gått i Hajen. Kommer du utifrån eller har pausat under en period ber vi dig fylla i vårt anmälningsformulär och meddela intresse av teknikskola. Klicka är.Teknik Silver

Målsättning med nivån: Fortsätta utveckla tekniken i de fyra simsätten. Grundläggande rörlighet och stabilitetsövningar på land. Grundläggande tävlingskunskaper och testa på att tävla i den egna föreningen.
Förkunskaper:
 Simkunnig enligt den nordiska definitionen; falla i vattnet, ta sig upp till ytan och simmar 200 m i sträck på djupt vatten varav 50 m i ryggläge. Grunderna i alla fyra simsätt. Genomfört nivå Teknikskola Brons eller motsvarande.
Simmärken för nivån: Silverplakett
Så skall träningen bedrivas: Genom att blanda alla fyra simsätten och genom kortare delmål klara av allt längre sträckor. 
Termin: v 3-17+ v19-25 och 36-50

Kostnad: 1990:- i kursavgift + 200:-/år i medlemskap
Anmälan: Plats i Teknikskola Silver får alla medlemmar som gått Teknikskola Brons. Kommer du utifrån eller har pausat under en period ber vi dig fylla i vårt anmälningsformulär och meddela intresse av teknikskola. Klicka är.Teknik Guld

Målsättning med nivån: En god teknik i alla fyra simsätten. Grundläggande rörlighet och stabilitetsövningar på land. Grundläggande tävlingskunskaper och testa på att tävla i den egna föreningen.
Förkunskaper: Simkunnig enligt den nordiska definitionen; falla i vattnet, ta sig upp till ytan och simmar 200 m i sträck på djupt vatten varav 50 m i ryggläge. Grunderna i alla fyra simsätt. Genomfört nivå Teknikskola Silver eller motsvarande.
Simmärken för nivån: Guldplakett
Så skall träningen bedrivas: Genom att blanda alla fyra simsätten och genom kortare delmål klara av allt längre sträckor.
Termin: v 3-17+ v19-25 och 36-50

Kostnad: 1990:- i kursavgift + 200:-/år i medlemskap
Anmälan: Plats i Teknikskola Guld får alla medlemmar som gått Teknikskola Silver. Kommer du utifrån eller har pausat under en period ber vi dig fylla i vårt anmälningsformulär och meddela intresse av teknikskola. Klicka är.


Kurs-PM

Kurs-PM Teknikskola VT 19


Bokning

Fyll i vårt anmälningsformulär och meddela intresse av teknikskola. Klicka är.

 
Våra samarbetspartners